Practicom Badminton International Youth Challenge, un turneu dedicat categoriilor U9, U11, U13, U15

3 zile de concurs, 7 terenuri, 380 de meciuri 

  • IMG_4654

  • IMG_4659

    În perioada 21-23 iunie 2019, s-a organizat la Frumușani, a doua ediție a turneului Practicom Badminton International Youth Challenge, un concurs destinat categoriilor U9, U11, U13 și U15.  Asociația Sportivă Armada Sud București, coordonată de Cristian Turcu, și-a propus să organizeze un eveniment similar celor din străinătate. La turneul de la Frumușani au fost invitați sportivi din România, Republica Moldova și Bulgaria. 

Cristian Turcu, antrenor principal A.C.S Armada Sud București: ” În 2018, la prima ediție a turneului Practicom, s-au înscris 91 de copii, la trei categorii de vârstă. Anul acesta, impulsionați de feedback-ul pozitiv, am organizat a doua ediție, cu participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria. Așadar, 131 de concurenți, 3 zile de concurs, 7 terenuri de joc și 380 de meciuri.”

  • IMG_4638

Antrenorii de badminton susțin că acest sport olimpic nu este promovat și susținut în România. Din lipsă de perspectivă și resurse financiare, unii sportivi renunță la activitatea de performanță. 

Corina Dan, antrenoare C.S.M. Timișoara: ” Lipsa banilor este un aspect trist ! Fără susținere financiară sportivii nu pot ajunge la competiții. Mulți consideră badmintonul un sport de vacanță, de plajă, dar îi invităm în sală pentru a cunoaște cu adevărat acest fenomen.”

www.cvmedia.ro te invită să urmărești un reportaj video exclusiv despre o comunitate unică, dornică să investească în badminton !

Susţine şi promovează ! Distribuie prietenilor !

  Ne interesează poveştile, întrebările şi opiniile voastre. Puteți să ne scrieți la adresa de e-mail : contact@cvmedia.ro. Dacă vă place conceptul Complex Vision Media, vă invităm să vă abonați gratuit la canalul de YouTube, sau să urmăriți pagina de Facebook.

Categories Fără categorie
Tags